Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtigemuren-wijzer.be
banner image

Vochtbestrijding Antwerpen

Ben je woonachtig in regio Antwerpen? En zoek je een gespecialiseerde firma om vochtproblemen op te lossen? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende Antwerpse vochtbestrijders. Wij helpen je graag verder met enkele handige tips die je helpen in het kiezen van een expert die bij je past! Via onze offerteservice ontvang je snel voorstellen op maat van jouw vochtprobleem.

Ga snel naar:
Prijs vochtbestrijders Antwerpen
Hoe offertes vergelijken?
Offertes aanvragen

 

3 TIPS bij het kiezen van een vochtbestrijder in Antwerpen

Doorslaand vocht, opstijgend grondwater, een vochtige kelder of natte kruipruimte, … Het zijn allemaal problemen waarmee je vroeg of laat te maken kan hebben. In dit geval is een snelle en professionele aanpak essentieel. Met welke zaken hou je het best rekening bij het kiezen van een vochtbestrijder in Antwerpen en omgeving? We zetten graag enkele tips op een rij:

 

antwerpen vochtbestrijding TIP 1: laat een professionele vochtdiagnose uitvoeren

Vochtproblemen in huis kunnen verschillende oorzaken hebben. Zoals een verouderde, poreuze buitenmuur waarlangs slagregen kan binnendringen, gebarsten dakbedekking die gevoelig is voor een daklekkage, … De bron van de vochtproblemen kan zowel zichtbaar als onzichtbaar zijn. Het is dan ook belangrijk om een professionele vochtdiagnose uit te laten voeren door een expert. Pas dan kan hij de meest geschikte bestrijdingsmethode voorstellen. Pak je het probleem namelijk niet tot in de kern aan, dan keren de problemen na een tijdje gewoon terug.

 

kelderdichting antwerpen TIP 2: kijk niet alleen naar de prijs

Laat je niet altijd leiden door de goedkoopste offerte! Naast de kostprijs hou je best ook rekening met het advies van de vochtbestrijder en de voorgestelde vochtbestrijdingsmethodes. Door uitgebreid de tijd te nemen om nauwgezet diverse offertes te vergelijken, kan je flink wat geld besparen. Een expert die je alles kan vertellen over de meest efficiënte oplossing en behandeling van het probleem, is namelijk enorm waardevol. Zo ben je verzekerd van een vakman die het probleem tot in de kern aanpakt. Hiermee bespaar je op termijn geld en heb je gegarandeerd een duurzame oplossing.

 

vochtbestrijding Antwerpen TIP 3: kies voor een ervaren vochtbestrijder

Is het mogelijk om zelf je vochtproblemen aan te pakken? Er zijn inderdaad enkele doe-het-zelfpakketten op de markt waarmee je zelf de muren kan injecteren of een vochtwerende cementlaag op je keldermuren kan aanbrengen. Is het dan ook daadwerkelijk een goed idee om zelf de handen uit de mouwen te steken? Neen, zeker niet wanneer je geen ervaren klusser bent. Bovendien is een professionele vochtmeting en -diagnose onontbeerlijk om de bron van het vochtprobleem te lokaliseren en op te kunnen lossen. Vertrouw daarom op de expertise van een vochtbestrijder.

 

Vrijblijvend offertes van vochtbestrijders uit Antwerpen vergelijken? Dat kan! Maak gebruik van onze gratis online offerteservice en ontvang binnen enkele werkdagen 2 à 3 verschillende prijsvoorstellen van vakmannen actief in je regio. Ga naar het formulier.

 

Prijs vochtbestrijder Antwerpen

De prijzen voor vochtbestrijding of kelderdichting in Antwerpse steden zoals Essen, Herselt, Meerhout, Oud-Turnhout, Sint-Amands, Turnhout, Westerlo en Wuustwezel zijn gelijkaardig met die elders in Vlaanderen. Wel hangen ze sterk samen met de ernst van de vochtproblematiek, de vochtdiagnose en de complexiteit van de bestrijdingsmethode. Een kort overzicht:

VochtprobleemOplossingPrijs (excl. btw)
Opstijgend vochtMuren injecterengem. € 100 per lopende meter
CondensatievochtMechanisch ventilatiesysteemgem. € 1.500 à 6.000
Doorslaand vochtGevel impregnerengem. € 8 à 12 per m²
LekkageLekdetectiegem. € 300 à 500
Lek herstellenPrijs op aanvraag
Vochtige kelderKelderbekuipinggem. € 50 à 100 per m²
Kelderdrainagegem. € 2.500 à 10.000
Kimnaad waterdicht makengem. € 100 per lopende meter

LET OP: dit zijn prijsindicaties. Prijzen verschillen soms sterk van vakman tot vakman. Daarom raden we je ook aan om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Zo ben je zeker van de beste prijs voor je project. Start hier je aanvraag.

 

Antwerpen kelderdichting

 

Hoe verschillende offertes vergelijken?

Je hebt verschillende offertes aangevraagd bij vochtbestrijders uit regio Antwerpen. Prima! Maar, wat nu? Hoe kan je nu gericht deze prijsvoorstellen vergelijken? Een overzicht van belangrijke aandachtspunten:

  • Zijn de afspraken op de offertes klaar en duidelijk?
  • Vermeldt de offerte een totaalprijs of een uurprijs?
  • Komen de adviezen min of meer overeen?
  • Zijn alle prijzen inclusief of exclusief btw?
  • Is er sprake van bijkomende kosten?
  • Biedt de vochtbestrijder garantie op de werken?
  • Kan je online referenties over de firma terugvinden?

TIP: als je hiermee rekening houdt in je vergelijking, dan kom je al een heel eind verder! Zijn er toch nog onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de desbetreffende firma! Zij staan je graag verder te woord. Win vrijblijvend advies in bij een vochtexpert.

 

Offertes vergelijken = besparen!

Wil je graag besparen op de aanpak en de bestrijding van je vochtproblemen? Vraag dan verschillende offertes aan! Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook adviezen, materialen, uitvoeringstermijnen, methodes, … met elkaar vergelijken. Op deze manier maak je uiteindelijk de beste keuze en ben je verzekerd van een duurzame oplossing op maat!

Vrijblijvend verschillende offertes aanvragen? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en ontvang 2 à 3 verschillende prijsvoorstellen van vakmannen actief in regio Antwerpen.

 

Vrijblijvend offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Ontvang hier vrijblijvend advies en prijsvoorstellen van professionele vochtbestrijders actief in jouw regio. Prijzen, adviezen, ... vergelijken was nog nooit zo makkelijk.