banner image

Vochtbestrijding Antwerpen

Ben je woonachtig in regio Antwerpen? En zoek je een gespecialiseerde firma om vochtproblemen op te lossen? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je een overzicht van alle firma’s in Antwerpen die aan vochtbestrijding doen.  Via onze offerteservice ontvang je snel voorstellen op maat van jouw probleem. Benieuwd hoe je het best offertes vergelijkt? Dan vind je hier enkele handige tips die je verder helpen in het kiezen van een expert die bij je past!

Ga snel naar:
Prijs vochtbestrijders Antwerpen
Hoe offertes vergelijken?
Offertes aanvragen

 

3 TIPS bij het kiezen van een vochtbestrijder in Antwerpen

Doorslaand vocht, opstijgend grondwater, een vochtige kelder of natte kruipruimte,… Allemaal problemen waarmee voornamelijk oudere woningen in aanraking komen. In dit geval is een snelle en professionele aanpak essentieel. Waarmee hou je het best rekening bij het kiezen van een vochtbestrijder in Antwerpen en omgeving? We zetten graag enkele tips op een rij:

 

antwerpen vochtbestrijding TIP 1: laat een professionele vochtdiagnose uitvoeren!

Vochtproblemen in huis kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk maar aan een poreuze buitenmuur waarlangs slagregen kan binnendringen, verouderde dakbedekking waaruit een daklekkage kan ontstaan,… Het is dan ook belangrijk om een professionele vochtdiagnose uit te laten voeren door een expert. Pas dan kan hij de meest geschikte vochtbestrijdingsmethode voorstellen. Als het probleem namelijk niet tot in de kern wordt aangepakt, dan keren de problemen na een tijdje gewoon terug.

BELANGRIJK: bepaalde soorten vochtschade, die bijv. veroorzaakt werd door een daklekkage of een lek in de waterleiding, worden door de verzekering gedekt. Daarvoor moet je wel een professioneel verslag kunnen neerleggen. Ben je op zoek naar een lekdetectiebedrijf in Antwerpen? Vul dan het aanvraagformulier in.

 

kelderdichting antwerpen TIP 2: kijk niet alleen naar de prijs!

Laat je niet altijd leiden door de goedkoopste offerte! Naast de kostprijs hou je best ook rekening met hun advies en voorgestelde vochtbestrijdingsmethodes. Een vochtexpert die je alles kan vertellen over de meest efficiënte oplossing en behandeling van het probleem, is namelijk enorm waardevol. Bovendien kan dit je op termijn geld besparen en ben je verzekerd van een duurzame oplossing. Kortom, neem voldoende tijd om diverse offertes nauwgezet met elkaar te vergelijken.

BELANGRIJK: kies de juiste vakman voor de klus. Bepaalde vochtbestrijders hebben nu eenmaal meer expertise in de uitvoer van een kelderdichting dan in het impregneren van de gevel. Een eerlijk vakman zal je dan ook zonder problemen naar een collega doorverwijzen indien dat nodig zou zijn.

 

vochtbestrijding antwerpen TIP 3: laat de werken door een expert uitvoeren!

Is het mogelijk om zelf je vochtproblemen aan te pakken? Er zijn inderdaad enkele doe-het-zelfpakketten op de markt waarmee je de muren kan injecteren of een vochtwerende cementlaag op je keldermuren kan aanbrengen. Is het dan ook daadwerkelijk een goed idee om zelf de handen uit de mouwen te steken? Neen, zeker niet wanneer je geen ervaren klusser bent. Bovendien is een vakkundige vochtmeting en diagnose onontbeerlijk om de problemen te lokaliseren en op te kunnen lossen. Vertrouw daarom op de expertise van een vochtbestrijder. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij voor een duurzame oplossing voor de vochtschade.

BELANGRIJK: wist je dat je flink wat kan besparen door samen te werken met een vakman? Je kan namelijk genieten van enkele premies & subsidies voor vochtbestrijdingswerken. Maar, dat kan enkel maar wanneer je een beroep doet op een expert. Hij bezorgt je de noodzakelijke documenten om nadien je aanvraag in te dienen.

 

Prijs vochtbestrijder Antwerpen

De prijzen voor vochtbestrijding of kelderdichting in Antwerpen en andere deelgemeentes Essen, Herselt, Meerhout, Oud-Turnhout, Sint-Amands, Turnhout, Westerlo en Wuustwezel zijn gelijkaardig met die elders in Vlaanderen. Wel hangen ze sterk samen met de ernst van de vochtproblematiek, de complexiteit en duur van de vochtdiagnose en de vochtbestrijdingsmethode. Een kort overzicht:

VochtprobleemOplossingPrijs (excl. btw)
Opstijgend vochtMuren injecterengem. € 100 per lopende meter
CondensatievochtMechanisch ventilatiesysteemgem. € 1.500 à 6.000
Doorslaand vochtGevel impregnerengem. € 8 à 12 per m²
LekkageLekdetectiegem. € 300 à 500
Lek herstellenPrijs op aanvraag
Vochtige kelderKelderbekuipinggem. € 50 à 100 per m²
Kelderdrainagegem. € 2.500 à 10.000
Kimnaad waterdicht makengem. € 100 per lopende meter

LET OP: dit zijn prijsindicaties! Prijzen verschillen soms sterk van vakman tot vakman. Daarom raden we je ook aan om verschillende offertes aan te vragen en te vergelijken. Zo ben je zeker van de beste prijs voor je project. Start hier je aanvraag.

 

 

Antwerpen kelderdichting

 

Hoe verschillende offertes vergelijken?

Je hebt verschillende offertes aangevraagd bij vochtbestrijders uit regio Antwerpen. Prima! Maar, wat nu? Hoe kan je nu gericht deze prijsvoorstellen vergelijken? Als je aandacht besteed aan onderstaande zaken, dan ben je al goed op weg:

  • Zijn de afspraken op de offertes klaar en duidelijk?
  • Spreekt de offerte over een totaalprijs of een uurprijs?
  • Komen de adviezen min of meer overeen?
  • Zijn alle prijzen inclusief of exclusief btw?
  • Is er sprake van bijkomende kosten? Of niet?
  • Biedt de vochtbestrijder garantie op de werken?
  • Kan je online referenties terugvinden?

TIP: Als je hiermee rekening houdt tijdens je vergelijking, dan kom je al een heel eind verder! Zijn er uiteindelijk nog onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de desbetreffende firma! Zij staan je graag verder te woord! Win vrijblijvend advies in.

 

Offertes vergelijken = besparen!

Wil je graag wat besparen op de aanpak en de bestrijding van je vochtproblemen? Vraag dan verschillende offertes aan! Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook adviezen, materialen, uitvoeringstermijnen, methodes,… met elkaar vergelijken. Op deze manier maak je uiteindelijk de beste keuze en ben je verzekerd van een duurzame oplossing op maat!

Vrijblijvend verschillende offertes aanvragen? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en ontvang 2 à 3 verschillende prijsvoorstellen van vakmannen actief in regio Antwerpen.

 

Vrijblijvend offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Ontvang hier vrijblijvend advies en prijsvoorstellen van professionele vochtbestrijders actief in jouw regio. Prijzen, adviezen, ... vergelijken was nog nooit zo makkelijk.