Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtigemuren-wijzer.be
banner image

Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen

Ben je woonachtig in Oost-Vlaanderen? En zoek je een vochtexpert om je vochtproblemen professioneel aan te pakken? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je een overzicht van vochtbestrijders uit Oost-Vlaanderen. Wij geven je graag enkele handige tips die je helpen in het kiezen van een expert die bij je past. Via onze offerteservice ontvang je snel voorstellen op maat van jouw vochtprobleem.

Ga snel naar:
Prijs vochtbestrijding Oost-Vlaanderen
Hoe offertes vergelijken?
Offertes aanvragen

 

3 TIPS bij het kiezen van een vochtbestrijder in Oost-Vlaanderen

Niet alleen oude woningen zijn gevoelig voor vochtproblemen. Elke woning kan er vroeg of laat mee geconfronteerd worden: opstijgend vocht, doorslaand vocht, daklekkages, … Merk je vocht op in je muren? Grijp dan meteen in en contacteer een vochtexpert actief in je regio. Hoe kies je nu de beste vochtbestrijder? We zetten graag enkele tips op een rij:

 

Oost-Vlaanderen vochtbestrijding TIP 1: kies een vakman die bij je past

Wat vind je belangrijk wanneer je samenwerkt met een professional? Moet hij de goedkoopste service aanbieden? Moet de opdracht snel en efficiënt geklaard worden? Of heb je liever iemand die naar je luistert wanneer je specifieke vragen hebt over de klus?

Dit zijn belangrijke aandachtspunten wanneer je daadwerkelijk de knoop doorhakt. Twijfel je aan de beste keuze? Laat je dan leiden door positieve referenties op het internet of vraag je vakman naar recente realisaties.

 

vochtproblemen Oost-Vlaanderen TIP 2: laat een professionele vochtdiagnose uitvoeren

Wil je het vochtprobleem graag duurzaam oplossen? Dan is een correcte analyse en diagnose van het probleem van vitaal belang. Vocht in huis heeft namelijk niet altijd dezelfde oorsprong. Soms is het te wijten aan opstijgend grondwater of condensatie en soms is een verborgen lek in een waterleiding de boosdoener.  Met behulp van aangepaste apparatuur kan een vochtexpert de oorsprong van het probleem opsporen. Op basis van de diagnose stelt hij de meest efficiënte oplossing voor. Pas dan ben je verzekerd van de meest duurzame oplossing.

 

vochtbestrijder Oost-Vlaanderen TIP 3: druk de kosten met premies & subsidies

Wist je dat je voor het aanpakken van vocht in de kelder, opstijgend vocht en doorslaand vocht kan genieten van enkele financiële voordelen? We vermelden in het bijzonder de Overkoepelende Renovatiepremie waarbij je tot wel 30% van de kosten kan terugkrijgen, afhankelijk van je inkomen en het totale factuurbedrag. Bovendien bieden sommige steden en gemeenten ook premies aan voor vochtproblemen. Benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt? Ga dan zeker eens langs bij je de gemeente of vraag het aan je vochtbestrijder.

 

Vrijblijvend offertes van vochtbestrijders uit Oost-Vlaanderen vergelijken? Dat kan! Maak gebruik van onze gratis online offerteservice en ontvang binnen enkele werkdagen 2 à 3 verschillende prijsvoorstellen van vakmannen actief in je regio. Ga naar het formulier.

 

Prijs vochtbestrijding Oost-Vlaanderen

De prijzen voor vochtbestrijding in Oost-Vlaamse steden zoals Gent, Hamme, Merelbeke, … zijn gelijkaardig met die elders in Vlaanderen. Wel hangen ze sterk samen met de ernst van de vochtproblematiek, de vochtdiagnose en de complexiteit van de bestrijdingsmethode. Een kort overzicht:

VochtprobleemOplossingPrijs (excl. btw)
Opstijgend vochtMuren injecterengem. € 100 per lopende meter
CondensatievochtMechanisch ventilatiesysteemgem. € 1.500 à 6.000
Doorslaand vochtGevel impregnerengem. € 8 à 12 per m²
LekkageLekdetectiegem. € 300 à 500
Lek herstellenPrijs op aanvraag
Vochtige kelderKelderbekuipinggem. € 50 à 100 per m²
Kelderdrainagegem. € 2.500 à 10.000
Kimnaad waterdicht makengem. € 100 per lopende meter

LET OP: dit zijn prijsindicaties! Prijzen verschillen soms sterk van vakman tot vakman. Daarom raden we je aan om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Zo ben je zeker van de beste prijs voor je project. Start hier je aanvraag.

 

Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen

Hoe verschillende offertes vergelijken?

Je hebt verschillende offertes aangevraagd bij vochtbestrijders uit Oost-Vlaanderen. Prima! Maar, wat nu? Hoe kan je nu gericht deze prijsvoorstellen vergelijken? Een overzicht van belangrijke aandachtspunten:

  • Zijn de afspraken op de offertes klaar en duidelijk?
  • Vermeldt de offerte een totaalprijs of een uurprijs?
  • Komen de adviezen min of meer overeen?
  • Zijn alle prijzen inclusief of exclusief btw?
  • Is er sprake van bijkomende kosten?
  • Biedt de vochtbestrijder garantie op de werken?
  • Kan je online referenties over de firma terugvinden?

TIP: als je hiermee rekening houdt in je vergelijking, kom je al een heel eind verder! Zijn er toch nog onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de desbetreffende firma! Zij staan je graag verder te woord. Win vrijblijvend advies in bij een vochtexpert.

 

Meerdere offertes aanvragen loont!

Heb je last van donkere, natte plekken op je pleisterwerk, loshangend behang of zwarte schimmel op je muren? Dan heb je te maken met vocht! Laat in dit geval de problemen door een professioneel vochtbestrijder behandelen. Hij staat niet alleen in voor een grondige, betrouwbare vochtanalyse, maar ook voor een duurzame oplossing van het probleem. Wil je verzekerd zijn van een correcte, vlotte behandeling aan de beste prijs? Neem dan contact op met een vochtbestrijder actief in je regio.

Vrijblijvend offertes aanvragen? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en ontvang 2 à 3 verschillende prijsvoorstellen van vochtexperts actief in Oost-Vlaanderen.

 

Vrijblijvend offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Ontvang hier vrijblijvend advies en prijsvoorstellen van professionele vochtbestrijders actief in jouw regio. Prijzen, adviezen, ... vergelijken was nog nooit zo makkelijk.