Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtigemuren-wijzer.be
banner image

Vochtbestrijding Sint-Amands

Woon je in Sint-Amands en heb je last van vochtproblemen zoals vochtplekken in de muren, een natte kelder, …? Dan doe je er goed aan om een vochtbestrijder in te schakelen. Ontdek hier hoeveel het bestrijden van vocht in Sint-Amands kost en lees wat een expert voor jou kan betekenen. Grijp je liever meteen in? Klik dan op onderstaande button en kom in contact met een vochtexpert actief in je regio!

Ga snel naar:
Prijzen vochtbestrijding Sint-Amands
Waarom vertrouwen op een vochtexpert?

Vraag gratis offertes aan

 

Werkwijze vochtbestrijder

Hoe pakt een expert nu precies je vochtproblemen aan? Dat hangt af van de aard en de ernst van de vochtproblemen. Doorgaans gaat hij als volgt te werk:

vochtbestrijding Sint-Amands

 

 1. Voorbereiding: professionele vochtdiagnose

  Eerst komt een expert langs voor een grondige inspectie om de aard van de vochtproblemen te achterhalen. Voor de precieze lokalisatie van het probleem gebruikt hij aangepaste apparatuur en technieken. Op basis van deze resultaten stelt hij een aanpak op maat voor.

 2. Uitvoering: vochtbestrijdingsmethode op maat

  Na de diagnose raadt hij de meest geschikte bestrijdingsmethode aan. Moet hij de muren impregneren of eerder injecteren? Is een kelderdichting de aangewezen methode? Of schakel je toch beter een loodgieter in om het lek te dichten? Welke oplossing hij ook aanraadt, hij staat garant voor een snelle en duurzame oplossing.

 3. Afwerking: vochtschade wegwerken

  Vocht kan je muurbekleding ernstig aantasten en zelfs schimmels doen ontstaan. Wanneer hij de oorzaak van het vochtprobleem bij de basis heeft aangepakt, is het tijd om de schade weg te werken. Gaat het om schimmels of zwarte aanslag? Dan gebruikt hij hiervoor aangepaste producten. Moet er daarentegen nieuwe gevelbekleding geplaatst worden? Dan doe je beter een beroep op een gevelwerker.

LET OP: vermoed je dat een lekkage het vochtprobleem veroorzaakt? Dan schakel je beter meteen een professioneel lekdetectiebedrijf in. Wanneer het gaat om een onzichtbaar lek, kan de schade al erg groot zijn. Pols in dit geval zeker eens bij je verzekeraar of deze de geleden schade niet dekt of vraag uitgebreide informatie aan een vochtbestrijder. Start hier je aanvraag.

 

Prijs vochtbestrijding Sint-Amands

Hoeveel betaal je nu precies om vochtproblemen in huis op te lossen? Dat is afhankelijk van de vochtbestrijdingsmethode, de duur en de complexiteit van de werken, … In onderstaand schema vind je een overzicht van de gemiddelde kostprijzen:

VochtprobleemOplossingPrijs (excl. btw)
Opstijgend vochtMuren injecterengem. € 100 per lopende meter
CondensatievochtMechanisch ventilatiesysteemgem. € 1.500 à 6.000
Doorslaand vochtGevel impregnerengem. € 8 à 12 per m²
LekkageLekdetectiegem. € 300 à 500
Lek herstellenPrijs op aanvraag
Vochtige kelderKelderbekuipinggem. € 50 à 100 per m²
Kelderdrainagegem. € 2.500 à 10.000
Kimnaad waterdicht makengem. € 100 per lopende meter

LET OP: bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Bovendien kan de prijs afhangen van vochtexpert tot vochtexpert. Wil je graag offertes op maat ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in en kom in contact met vochtbestrijders uit het Antwerpse Sint-Amands en omliggende gemeentes. Start hier je aanvraag.

 

TIP: druk de kosten met financiële voordelen

Wist je dat je de kosten voor de vochtbestrijding kan drukken met premies? Voor bepaalde vochtproblemen, zoals een daklekkage of een vochtige kelder, kan je genieten van de Overkoepelende Renovatiepremie. Op voorwaarde dat je de werken laat uitvoeren door een professioneel vochtbestrijder. Hij bezorgt je de nodige documenten voor een aanvraag.

Wens je meer informatie over premies & subsidies? Vraag dan vrijblijvend advies aan een vochtbestrijder actief in jouw regio.

 

Waarom vertrouwen op een professioneel vochtbestrijder?

Zelf de vochtproblemen in huis oplossen, is niet het beste idee. Pak je namelijk onvoldoende de kern van het probleem aan, dan keren het vocht, de schimmel, … na een tijdje gewoon terug. Vertrouw daarom op de kennis van een vochtexpert. Zo ben je verzekerd van…

 • Professionele vochtdiagnose: een specialist voert een grondige vochtanalyse uit en beschikt over de nodige technische know-how om precies te bepalen met welk vochtprobleem je te maken hebt.
 • Advies op maat: van daaruit bepaalt hij welke bestrijdingsmethode het meest geschikt is. Daarbij houdt hij rekening met de mogelijkheden van de locatie, je budget, … zodat het probleem nooit meer terugkomt.
 • Kwalitatieve materialen & producten: hij werkt steeds met kwalitatieve producten en beschikt bovendien over de juiste apparatuur om het probleem accuraat op te sporen en op te lossen.
 • Snelle & efficiënte oplossing: een vochtexpert weet hoe hij te werk moet gaan en met welke aandachtspunten hij rekening moet houden. Bovendien werkt hij niet alleen snel, maar ook efficiënt.

 

Besparen? Vergelijk verschillende offertes!

Wist je dat je tot wel 40% kan besparen? Vraag daarvoor verschillende offertes aan bij vochtbestrijders actief in jouw buurt. Vul het formulier in en ontvang 2 à 3 prijsvoorstellen op maat. Vergelijk prijzen, adviezen, vochtbestrijdingsmethodes, producten, … en maak uiteindelijk de beste keuze. Een professional staat niet alleen in voor een correcte vochtdiagnose, maar beschikt ook over de juiste materialen om een duurzaam resultaat te bekomen.

Vrijblijvend offertes van vochtbestrijders in regio Sint-Amands vergelijken? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis voorstellen op maat van jouw vochtprobleem!

 

Vrijblijvend offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Ontvang hier vrijblijvend advies en prijsvoorstellen van professionele vochtbestrijders actief in jouw regio. Prijzen, adviezen, ... vergelijken was nog nooit zo makkelijk.